PÅ GÅNG

Just nu jobbar vi febrilt med att ställa om våra erbjudanden så att vi ska kunna fortsätta att hjälpa er även med de restriktioner som finns i och med Covid-19. Vi kommer självklart erbjuda digitala lösningar så tveka inte att höra av dig så kollar vi på en lösning som passar er.

Det ställes just nu stora krav på chefer då många arbetar hemifrån och ledarskapet har sällan varit så utmanande. Just nu erbjuder jag en digital föreläsning om hur du som chef kan arbeta med arbetsmiljöfrågorna på distans.

Kanske en work shop kring hur ni skapar ett fungerande team på distans kan vara aktuellt just nu? Genom digitala verktyg och digitala grupprum ser vi till att skapa interaktivitet och kreativitet. Hör av dig så ser vi hur vi kan hjälpa just er!

Varför inte flytta ut konferensen, styrelsemötet, ledningsgruppsmötet eller arbetsplatsträffen? Jag ornar med aktiviteter, övningar och mat över elden. Hör av dig om du vill att vi anordnar något för ditt företag.

Eventet “Uteliv med Anna och Camilla” blev en lyckad dag med rörelseglädje och natur i fokus. Vill ditt företag ha en annorlunda kick-off eller team-aktivitet?

Hör av dig så tar vi med er ut i skogen!

Just nu kan jag erbjuda digitala inspirationsfrukostar eller kortare lunchföreläsningar via länk. Något för er?