PÅ GÅNG

Just nu jobbar vi febrilt med att ställa om våra erbjudanden så att vi ska kunna fortsätta att hjälpa er även med de restriktioner som finns i och med Covid-19. Vi kommer självklart erbjuda digitala lösningar så tveka inte att höra av dig så kollar vi på en lösning som passar er.

Kanske en work shop kring hur ni skapar ett fungerande team på distans kan vara aktuellt just nu? Genom digitala verktyg och digitala grupprum ser vi till att skapa interaktivitet och kreativitet. Hör av dig så ser vi hur vi kan hjälpa just er!

“Uteliv med Anna och Camilla” tog med 22 personer ut på vandring, yoga och medveten närvaro i skogen. Strålande väder gav guldkant på en väldigt lyckad dag. Hör av dig om du vill att vi anordnar något för ditt företag.

Eventet “Uteliv med Anna och Camilla” blev en lyckad dag med rörelseglädje och natur i fokus. Vill ditt företag ha en annorlunda kick-off eller team-aktivitet?

Hör av dig så tar vi med er ut i skogen!

Planerna för höstens inspirationsfrukostar är i full gång. Jag bjuder in till föreläsningar i aktuella ämnen. Hör av dig om du vill stå med på gästlistan.